fbpx

PROFESSIONEEL

JOUW EIGEN STUDIO OF INSTITUUT

Droom of werkelijkheid

Jaren ervaring in de fit- en wellnesswereld leidde tot de ontwikkeling van COCON, een exclusieve cabine met therapeutische infrarood aan de basis. Wil je anderen begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde en evenwichtige levensstijl? Dan is COCON de ideale assistente. Als therapeut(e) stel je zelf programma’s en trajecten op, daarnaast maak je gebruik van al de faciliteiten binnen COCON om anderen te helpen hun droom waar te maken. Met andere woorden, met COCON lift je jouw praktijk op met behulp van therapeutische infrarood.

Duurzaamheid eerst.

Met COCON Pro voorzien we een COCON aangepast aan intens en veelvoudig gebruik. Alle materialen hebben een hoogwaardige en duurzame afwerking en het weerstandssysteem is eenvoudig te onderhouden. Zo ben je zeker dat COCON altijd voor je klaar staat om klanten te voorzien van professionele begeleiding naar een gezonde en actieve levensstijl.

Professionele begeleiding.

COCON Coach is een door ons ontwikkeld digitaal platform dat ondersteuning biedt bij het gebruik van COCON, zowel aan klanten als aan therapeuten en trainers. Op dit platform vind je een hele reeks aan oefeningen en oefenprogramma’s met bijbehorende uitleg (spiergroep, intensiteit, houding, …) en foto’s en video’s die de oefening zo correct mogelijk voortonen. COCON Coach bied je ook de mogelijkheid om zelf programma’s samen te stellen naar de behoeften van jouw klanten of patiënten. Zo heb je de mogelijkheid iedereen te voorzien van professionele begeleiding.