fbpx

ALLEEN BREEDSPECTRUM

Bij COCON werken we uitsluitend met breedspectrum infraroodtechnologie. Dit is de enige infraroodwarmte die zowel de lange-, midden- als korte golf bevat en dus de meeste positieve effecten heeft op het lichaam. Breedspectrum is dus niet alleen beter, maar ook aangenamer dan conventionele infraroodtechnologie.

Alles over infrarood …

Naast de aangename warmte heeft infrarood ook heel wat gezondheidsvoordelen. Spier- en gewrichtspijnen worden verzacht, de revalidatie wordt gestimuleerd, weerstand en immuniteit krijgen een welgekomen boost, …

DSC01664-min
DSC01652-min

Voel je oprecht beter.

Een verbeterde stofwisseling en verhoging van de reinigingsfuncties, een betere doorbloeding van het lichaam, een positief effect op een hoge bloeddruk, activering van de lymfedoorstroming door een vergrote spieractiviteit en een optimalisatie van het afweersysteem, …

Dit zijn allemaal voordelen die infrarood kan bieden. Door gebruik te maken van alle faciliteiten binnen COCON kan je niet enkel sportieve doelen waarmaken, maar voel je je oprecht gezonder en fitter.

GEZONDHEID EERST

Een oog op revalidatie.

Ontspannen of bewegen onder invloed van therapeutische infrarood kan spier- en gewrichtspijnen verzachten. Op die manier is COCON de ideale partner om je te begeleiden tijdens een revalidatieproces. Heb je lang niet gesport? Kamp je met reuma, fibromyalgie of herstel je van een blessure? Ontspan of beweeg in jouw COCON, geniet van de therapeutische infrarood en besteed de nodige aandacht aan jouw revalidatie.

Lees hier ons infoboekje en ontdek nóg meer over infrarood